Procountor mukana Tili- ja veropäivillä 2017 - Procountor

Procountor mukana Tili- ja veropäivillä 2017

Logo - Tili- ja veropäivät 2017Procountor on mukana taloushallinnon ammattilaisten vuoden päätapahtumassa Tili- ja veropäivillä 23.–24.1.2017 Finlandia-talossa.

Tervetuloa tapaamaan Procountorin edustajia Tietotorille!

Procountorin osastolla voit rentoutua niska-hartiahieronnassa ja osallistua samalla arvontaan. Lisäksi jaamme lämmikkeeksi pipoja talven pakkasiin! Tervetuloa tervehtimään ja tutustumaan palveluihimme osastolle numero 30!

Osallistu keskusteluun: #tilivero2017

Tervetuloa Procountorin hemmotteluun!

Olemme mukana myös Tili- ja veropäivien Show & Dinner -illallisella Vanhalla ylioppilastalolla. Ennen illallista järjestämme hemmotteluklinikan, jossa tarjolla on hierontaa, pikamanikyyrejä, -meikkejä ja lasi kuohuvaa. Ilmoittaudu hemmotteluklinikkaan tästä.

Tili- ja veropaivat 2017 - Procountor