Uutta blogissa: Suomenlahden molemmin puolin - Procountor

Uutta blogissa: Suomenlahden molemmin puolin

CH Konsultatsioonid Oü Virossa, CH Konsultointi Oy Suomessa. Christer Haimilla on tilitoimistoja kahdessa maassa. Suomen-toiminnot käynnistyivät tämän vuoden alussa, Virossa kokemusta tilitoimistoalalta on jo pitkään. Haimin Viron tilitoimisto onkin tällä hetkellä maan 10 suurimman tilitoimiston joukossa. Asiakkaina tilitoimistoilla on yrityksiä Suomenlahden molemmin puolin. Virolaiset Suomessa toimivat yritykset tarvitsevat apua täällä, suomalaiset Virossa toimivat yritykset lahden toisella puolella.
–Suomessa taloushallinnon sähköistyminen on paljon Viroa pidemmällä, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Christer Haimi. Virossa ei vielä ole vastaavia kokonaan sähköisiä taloushallinnon ohjelmistoja, kuten esimerkiksi Procountor Suomessa.

Lue lisää Procountorin blogista.