Netbaron

Netbaron on kotimainen sovellusperhe, joka on kehitetty sähköisen taloushallinnon tarpeita palvelemaan. Sen takana oleva Netbaron Solutions Oy kehittää, myy ja markkinoi Internet-selaimella toimivia ohjelmistoja, eli sovelluksia organisaatioiden talouden-, materiaalin-, tuotannon-, huollon-, projektin-, asiakkuuden-, viestinnän-, ajan- ja laadunhallintaan. Sovellusperhe soveltuu erilaisille toimialoille ja organisaatioille niiden koosta riippumatta.

Netbaron on talouden- ja tuotannonohjausjärjestelmä, joka tehostaa toimintaa ja vähentää syöttövirheiden määrää. Sovellusperhe koostuu tällä hetkellä 18 sovelluksesta, jotka kattavat organisaatioiden ydinliiketoiminnan ja mahdollistavat tietotekniikan tuomien etujen hyödyntämisen kokonaisvaltaisesti ja reaaliaikaisesti Internet-selaimen avulla missä ja milloin vain 24 tuntia vuorokaudessa. Netbaronin sovellusten käyttö ei vaadi erillisiä asennuksia tai laiteinvestointeja eikä myöskään päivityksiä. Näistä tukitoiminnoista vastaa kokonaisuudessaan Netbaron Solutions Oy. Sovellukset hankitaan ostamalla joko SaaS-käyttöoikeuspalvelinaikaa tai käyttöoikeuslisenssi asiakkaan omaan palvelinympäristöön.

Netbaron koostuu erilaisista moduuleista, joita asiakas voi ottaa käyttöön tarpeidensa mukaisesti. Moduleja voi myös jälkikäteen lisäillä eikä kaikkea tarvitse ostaa kerralla. Kaikki valitut modulit integroituvat saumattomasti yhteen, ja tiedot näiden sovellusten välillä siirtyvät sähköisesti. Tämä vähentää virheiden mahdollisuuksia sekä työn määrää kun näppäilykertoja on vain yksi. Sovellusten yhtenäinen käyttöliittymä myös helpottaa sovellusten oppimista, sillä hallitessaan yhden sovelluksen käytön, työntekijä osaa käyttää kaikkia Netbaron-sovelluksia.

Netbaronin moduleja ovat Kontakti-Baron, Kalenteri-Baron, Viesti-Baron, Tilaus-Baron, Varasto-Baron, Rahti-Baron, Lasku-Baron, Talous-Baron, Kello-Baron, Matka-Baron, Projekti-Baron, Huolto-Baron, Laatu-Baron, Palaute-Baron ja Raportti-Baron.

Netbaronin etuja on myös turvallisuus. Järjestelmään on rakennettu automaattinen varmuuskopiointi, joka tallentaa tiedot 24 tunnin välein ja siinä hyödynnetään nykyaikaista palomuuri- ja salaustekniikkaa, joten verkossa kulkeva tieto pysyy salattuna vaikka sitä käytetäänkin internet-selaimen avulla. Sovellusperheen tietoturvallisuus on varmistettu kolmitasoisella sisäänkirjautumisella. Palvelinjärjestelmien rakentamiseen on käytetty paljon pääomaa ja ne on toteutettu viimeisimmällä palvelintekniikalla. Sovellusperheen päivitykset kuuluvat käyttöoikeuspalveluun, joten käyttäjien ei niistä tarvitse huolehtia.

Verrattuna ProCountoriin

Procountor on Netbaroniin verrattuna kuitenkin joustavampi ratkaisu, sillä sen käyttäjät saavat rajoittamattoman määrän veloituksettomia käyttäjätunnuksia, kun Netbaronin käyttäjät maksavat niistä erikseen. ProCountor voidaan siis ottaa koko henkilöstön käyttöön samalla kustannuksella. Tämä kattaa myös tilitoimiston henkilöstön käyttäjät.

ProCountorissa ei myöskään ole moduulikohtaista hinnoittelua, sillä siinä kaikki toiminnot ovat jatkuvasti käytettävissä ja asiakas maksaa vain todellisesta käytöstä. ProCountor sisältää aina myös postituspalvelun, joka huolehtii kirjeiden, palkkalaskelmien ja paperilaskujen lähettämisestä ilman, että käyttäjän tarvitsee niitä itse tulostaa.

Takaisin taloushallinto-ohjelmien vertailuun

Kokeile heti, tilaa ilmaiset tutustumistunnukset

Pyydä tarjous, jätä tarjouspyyntö helposti netissä