Taloushallinnon konsultointi

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi uuden sähköisen toimintatavan käyttöönottoon kannattaa yhdistää nykyisten prosessien ja käytäntöjen läpikäynti. Asiantuntijamme ovat käytössäsi, kun yrityksenne harkitsee siirtymistä sähköiseen taloushallintoon tai haluaa syventää sen hyödyntämistä. Näin varmistamme yhdessä, että yrityksenne saa parhaan mahdollisen lopputuloksen sähköisen taloushallinnon tarjoamista hyödyistä ja työvälineistä.

Tukea matkalla sähköiseen taloushallintoon

Konsultoinnin sisältö ja painotukset määritetään yksilöllisesti asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti. Tyypillisesti konsultointi syvenee vaiheittain, kun sähköisen taloushallinnon hyödyntäminen etenee.

Käyttöönottoprojektissa ProCountor-asiantuntijat tukevat sähköisen taloushallinnon käyttöönottoa. Hyvin suunniteltu ja toteutettu käyttöönottoprojekti helpottaa merkittävästi siirtymistä sähköiseen taloushallintoon. Tyypillisesti käyttöönottoon liittyen selvitetään mm. tietojen siirto vanhasta järjestelmästä, mahdolliset tilitoimistoyhteistyön muutokset sekä henkilöstön koulutustarve.

Työnjakojen määrittely on tärkeä osa sekä yrityksen sisäistä toimintaa että yhteistyötä mahdollisen tilitoimistokumppanin kanssa. Jaettu pääsy kaikkiin yrityksen tietoihin ja tarkka käyttäjäkohtainen käyttöoikeuksien hallinta mahdollistavat hyvin joustavan työnjaon ProCountoria käytettäessä. Asiantuntijamme auttavat juuri oikean työnjaon löytämisessä ja toteuttamisessa.

Prosessikonsultointi auttaa yritystä taloushallinnon käytäntöjen (kuten kirjauskäytäntöjen) sekä muiden työskentelyprosessien kehittämisessä. ProCountor on työvälineenä joustava, joten yhteensovittaminen ProCountorin ja prosessien välillä on mutkatonta. Saavutettava toiminnan tehostuminen lisää sähköisen taloushallinnon tuomia hyötyjä.

Raportoinnin hyödyntäminen mahdollistaa yrityksen tehokkaan talousjohtamisen. Raportointiin liittyvä konsultointi tukee yritystä oman toiminnan kannalta olennaisimpien seurantakohteiden löytämisessä, tarvittavien mittareiden määrittämisessä ja saatavan ohjaustiedon hyödyntämisessä.