Taloushallinto-ohjelmisto

ProCountor on taloushallinto-ohjelmisto, joka sisältää kattavat ominaisuudet ja mahdollistaa joustavat sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Internetissä toimiva ohjelmisto on kehitetty vastaamaan pk-yritysten monipuolisiin taloushallinnon tarpeisiin.

Tarjoamme yrityksellesi koko paketin

ProCountorin avulla siirrät yrityksesi taloushallinnon kerralla sähköiseen aikaan! Kattava taloushallinto-ohjelmisto on käytössäsi yhdellä sopimuksella ja saat samalla käyttöösi tarvittavat sähköisen taloushallinnon työkalut sekä monipuoliset yhteydet. ProCountor soveltuu myös erinomaisesti asiakasyrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön.

ProCountor-ohjelmiston ominaisuudet

ProCountorin avulla avulla on mahdollista hoitaa mm. myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, reskontra, matkalaskut, palkanlaskenta, kirjanpito sekä yrityksen talouden seuranta. Kokonaisratkaisumme sisältää sähköiset pankkiyhteydet, kattavat verkkolaskujen lähetys- ja vastaanotto-ominaisuudet, postitus- ja skannauspalvelut sekä sähköiseen viranomaisilmoittamiseen tarvittavat yhteydet.
Tutustu ohjelmiston ominaisuuksiin

Tehokas ja joustava ratkaisu

Web-pohjaisena taloushallinto-ohjelmistona ProCountor on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Taloushallinto-ohjelmiston käyttöönotto onnistuu nopeasti ja joustavasti eikä sinun tarvitse huolehtia asennuksista, laitehankinnoista, versiopäivityksistä tai varmuuskopioinneista. Me hoidamme nämä asiat puolestasi automaattisesti. ProCountorin tietoturvasta huolehditaan kuten nettipankeissa.
Tutustu ohjelmiston käyttöönottoon

ProCountorin hinnoittelu perustuu laadittujen laskujen ja muiden tositteiden lukumääriin. Kustannukset määräytyvät aina toteutuneen taloushallinto-ohjelmiston käytön mukaan, joten maksat vain todellisesta käytöstä, et turhista lisensseistä. Palveluun voi luoda veloituksetta rajoituksettoman määrän käyttäjätunnuksia eri käyttöoikeuksilla.
Tutustu palvelun hinnoitteluun

Taloushallinnon tiedot syötetään ProCountoriin vain kerran, jolloin kirjanpito- ja muut tiedot ovat heti kaikkien käytettävissä. Kattavien raportointiominaisuuksien avulla käytettävissä on aina ajantasainen kuva yrityksen taloudesta. Ohjelmisto mahdollistaa joustavan työnteon sekä yrityksen sisällä että yhteistyössä mahdollisen tilitoimiston kanssa.
Tutustu tilitoimistokäytön mahdollisuuksiin

Veloitukseton asiakaspalvelu, sähköinen ohjekirja ja ohjevideot kaikille asiakkaille. Asiakaspalvelussa työskentelevät asiakasneuvojamme vastaavat ohjelmiston käyttöön liittyviin kysymyksiin puhelimitse ja sähköpostitse. Ohjelmasta on helppo siirtyä suoraan siihen ohjekirjan artikkeliin, joka käsittelee toimintoa missä käyttäjä on.
Tutustu asiakaspalveluun