ProCountor Myynti – laskutusohjelma netissä

ProCountor Myynti on helppokäyttöinen ja edullinen laskutusohjelma, joka toimii pilvipalveluna ja sisältää valmiit verkkolaskuyhteydet. Myös myynnin myyntireskontra ja myynnin seuranta hoituvat tehokkaasti samalla ohjelmalla.

ProCountor Myynti on helppokäyttöinen laskutusohjelma. Se on myös kätevä tapa aloittaa sähköiseen taloushallintoon tutustuminen; myyntilaskutuksesi ja -reskontrasi muuttuu hetkessä sähköiseksi ja voit laatia ja lähettää laskuja mistä ja milloin vain. Ohjelmisto sisältää monipuoliset työkalut myyntilaskujen laadintaan ja lähettämiseen yksitellen tai monta laskua kerrallaan.

Laskut voidaan lähettää liitteineen niin verkkolaskuina, tulostuspalvelun kautta postitse kuin sähköpostitsekin. Postituspalvelu säästää aikaa ja rahaa, kun paperisia laskuja ei tarvitse enää tulostaa, kuorittaa ja viedä postiin. Mukana seuraa myös pankkiyhteys, joka noutaa pankista automaattisesti tiliotteet ja viitteet, mikä tehostaa myyntireskontran hoitamista. Kassan hallinta helpottuu, kun käytössä on ajantasainen tieto maksetuista ja maksamattomista laskuista.

ProCountor Myynti sisältää myös asiakas- ja tuoterekisterit, jotka helpottavat laskun laadintaa ja tehostavat myynnin seurantaa. Asiakasrekisteriä voidaan myös täydentää CRM-tiedoilla. Laskulle voidaan lisätä yrityksen oma logo.

Tämä osa liiketoimintaa on huomioidemme mukaan useimmille yrityksille erityisen mieluisaa ja koska sähköinen laskutus on ehdottomasti tätä päivää, lähetät samalla asiakkaillesi arvokkaan viestin: Yrityksemme on nykyaikainen.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

ProCountor Myynti on saatavana kolmena eri kuukausiveloituksellisena pakettina alkaen 15 €/kk:

Ominaisuudet ProCountor
Myynti Hopea
ProCountor
Myynti Kulta
ProCountor
Myynti Platina
Myyntilaskujen käsittely***
Myyntitilausten käsittely**
Myyntireskontra***
Maksumuistutukset***
Laskujen lähetys***
Joukkolasku***
Töiden laskutus**
Sopimuslaskutus*
Tuoterekisteri***
Asiakasrekisteri***
Kaksitasoiset asiakasryhmät**
CRM-toiminnot**
Ulkoiset yhteydet ProCountor
Myynti Hopea
ProCountor
Myynti Kulta
ProCountor
Myynti Platina
Verkkolaskujen lähetys***
Tulostuspalvelu***
Pankkiyhteys (tiliotteet ja viitteet)***
Hinnoittelu ProCountor
Myynti Hopea
ProCountor
Myynti Kulta
ProCountor
Myynti Platina
Kuukausihinta15 €/kk75 €/kk285 €/kk
Kk-hintaan sisältyvät myyntilaskut20 kpl120 kpl900 kpl
Ylimenevät myyntilaskut0,95 €/kpl0,65 €/kpl0,35 €/kpl
Lähetysmaksutvakiovakiovakio

ProCountor Myynnissä ei ole käyttäjäveloitusta, joten vaikka koko yrityksen henkilöstölle voidaan antaa omat käyttäjätunnukset palveluun. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.