ProCountor Tallennus

ProCountor Tallennus on helppo ja erittäin kustannustehokas ratkaisu tilitoimiston sisäiseen käyttöön. Se on pilvipalveluna toimiva ohjelmisto, joka on suunniteltu juuri tilitoimistoa varten.

ProCountor Tallennus on moderni ratkaisu perinteisen tilitoimistopalvelun tuottamiseen silloin, kun ei tarvita saman ohjelmiston yhteiskäyttöä asiakkaan kanssa. Tilitoimiston ei ProCountor Tallennusta käyttäessään tarvitse huolehtia ohjelmistoasennuksista, omien palvelinten hankinnasta tai vuokrauksesta, päivitysten asentamisesta, ylläpidosta eikä varmuuskopioinneista – ProCountor Tallennus on aina valmis käyttöön millä tahansa nettiselaimella.

Ohjelmisto sisältää kaikki tarvittavat toiminnot kirjanpitoon, palkanlaskentaan, matkalaskuihin, raportointiin ja viranomaisilmoittamiseen. Mukana seuraavan pankkiyhteyden ansiosta kirjanpitoa on mahdollista tehostaa tiliotteen ja viitteiden automaattitiliöintien avulla. Tositteiden kuvat voidaan skannata esimerkiksi tiliotteiden tai muistiotositteiden liitteiksi ja siten hyödyntää sähköistä arkistointia.

Myös palvelun hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen. ProCountor Tallennuksen käyttö maksaa 45 €/kk/tilitoimistokäyttäjä. Palvelussa ei ole avausmaksua eikä yritys- tai tositekohtaisia veloituksia, joten tilitoimiston IT-kulut pysyvät hyvin edullisina.

Asiakasyrityksen ja tilitoimiston väliseen yhteiskäyttöön suosittelemme ProCountor Taloushallintoa. Mikäli asiakkaalla on käytössään ProCountor Taloushallinto, ei tilitoimiston tarvitse erikseen hankkia ProCountor Tallennusta hoitaakseen kyseisen asiakkaan kirjanpitoa.