ProCountor International Oy

ProCountor International Oy on johtava kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto- ja palvelutalo. Tarjoamme asiakkaillemme Internetissä toimivan taloushallinto-ohjelmiston ja kattavat oheispalvelut yhdellä sopimuksella. ProCountor-ohjelmisto on käytössä jo yli 6000 pk-yrityksessä ja yli 250 tilitoimistossa.

ProCountor

Vuonna 2011 kymmenvuotisjuhliaan viettänyt ProCountor on sähköisen taloushallinnon edelläkävijä. Yrityksen liikeideana on alusta lähtien ollut kokonaan Internetissä toimivan ja automaatiota tehokkaasti hyödyntävän taloushallinto-ohjelmiston kehittäminen sekä myynti pk-yritysten ja näitä palvelevien tilitoimistojen käyttöön.

ProCountorin menestys perustuu seuraaviin ydinajatuksiin:

  • Olemme sähköisen taloushallinnon ammattilaisia
  • Toimimme luotettavasti, palvelevasti ja asiakaslähtöisesti
  • Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöisen, kattavan ja kehittyvän ohjelmistoratkaisun
  • Tuemme talouden prosessien sekä asiakkaan ja tilitoimiston välisen yhteistyön kehittämistä
  • Uskomme, että paremmat taloushallinnon työvälineet auttavat pk-yrityksiä menestymään

Vahvaa kasvua

ProCountorin toiminta on kasvanut sähköisen taloushallinnon yleistymisen myötä nopeasti. ProCountor-ohjelmistoa käyttää jo 15 000 käyttäjää yli 6000 yrityksessä. Taloushallintopalveluiden tuottaminen tapahtuu yhteistyössä yli 250 partneritilitoimiston kanssa ja tilitoimistot ovatkin yrityksen tärkeimpiä yhteistyökumppaneita.

Fin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ProCountor International Oy on osa Accountor Group -konsernia, joka tarjoaa talous- ja palkkahallinnon palveluita ja ohjelmistoja. ProCountor on osa konsernin ohjelmistoliiketoimintaa, johon kuuluvat myös Mepco, Mara-plan ja TyövuoroVelho. Konsernilla on yhteensä noin 15 000 asiakasta ja noin 1 500 työntekijää kahdeksassa maassa.

Accountor Group Software Division

ProCountorin luottoriskiluokitus on AAA/AAA.